Retourneren van artikelen

Voor uw aankopen geldt een bedenktermijn van 30 dagen nadat u het product ontvangen hebt. Binnen deze termijn kunt u gratis retourneren. Indien u meerdere artikelen in één keer hebt gekocht dan gaat de retourtermijn in vanaf het moment dat u het laatste artikel hebt ontvangen. Wij verwerken uw retourzending zo snel mogelijk na ontvangst. Dit kan tot 7 werkdagen duren.


Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Pakketpost

Indien het artikel onbeschadigd is en is voorzien van de originele verpakking kunt u de bestelling retourneren. Gebruik de originele doos of verpakking indien – redelijkerwijs mogelijk - om het product in te pakken, deze mag niet zwaar beschadigd zijn. Onderaan deze alinea vindt u een button met 'retourzegel' erop. Indien u hierop klikt wordt u doorgestuurd naar het retourportaal. Hier meldt u uw bestelling aan als retour en ontvangt u een verzendlabel. Print dit label en plak deze op uw pakket. Hebt u geen printer? Schrijf het retournummer en het retouradres dan over van het label op de doos. Breng uw pakket naar een PostNL afgiftepunt bij u in de buurt en bewaar het (digitaal) ontvangen bewijs van verzending goed. Ook is het belangrijk dat u het retourformulier invult en meestuurt, de button vindt u onderaan deze alinea.

Brievenbuspost 

Indien u een bestelling hebt ontvangen via brievenbuspost (witte envelop), dan dient u, na aanmelding van uw retourzending, de envelop voldoende te frankeren bij een PostNL punt en deze vervolgens naar ons te retourneren. U kunt bij deze retouren geen gebruik maken van het gratis retourlabel. Ook is het belangrijk dat u het retourformulier invult en meestuurt, de button vindt u onderaan deze alinea.

 

 


Herroepingsrecht

U kunt voor de herroepingsmelding eventueel gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping. U bent hiertoe niet verplicht, tevens is het in de meeste gevallen niet nodig. 
Het Europeesmodelformulier vindt u via onderstaande link.

 https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx

Gevolgen van de herroeping

Indien u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons retour.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de verzendkosten voor levering niet gecrediteerd.
Wij betalen u terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij hebben het recht te wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen binnen 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen, aan ons te retourneren of te overhandigen.
U bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen. 
Bij duidelijke gebruikerssporen is het mogelijk dat wij niet het hele aankoopbedrag crediteren.

Uitsluitingen:
Producten die voor u op maat zijn gemaakt (zoals bijv. zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en speciaal voor u bestelde producten etc.) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

U dient de artikelen in dergelijke gevallen inclusief de originele factuur/orderbon of ander aankoopbewijs en ons retourformulier te retourneren.


Retouradres

Multilogo Stores bv
Afdeling retouren
Nij Toerenburg 9
9076 MA St.Annaparochie 


Klachtenafhandeling

Heeft u een klacht of bent u het ergens niet mee eens? Multilogo Stores staat voor het bieden van service op maat en  zoekt met u naar de juiste oplossing. Multilogo Stores raadt u aan de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Indien u naar aanleiding van een geleverd product, de levering, het bestelproces of anderszins een klacht heeft, kunt u dit aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@multilogo.nl of door een brief te sturen naar: 

Multilogo Stores
Afd. klachtenafhandeling
Nij Toerenburg 9
9076 MA St.Annaparochie
 

Vermeld duidelijk de klacht en de eventuele oorzaak van de klacht. Stuur altijd de volgende informatie naar ons op:

  • Factuurnummer en bestelnummer
  • Foto’s van eventuele schade en/of defect
  • Uw contactgegevens

Multilogo Stores streeft ernaar om uw klacht binnen 14 werkdagen in behandeling te nemen.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht?
Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

To Top